Web Analytics Made Easy - Statcounter

 داود عطایی، مدیر شرکت تعاونی بهارنوش اردبیل در نمایشگاه عصر امید که به مناسبت چهلمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای امام خمینی (ره)برگزار شد؛ در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز گفت:  تعاونی بهار نوش در زمینه صنایع غذایی فعالیت دارد و  هدف اصلی فعالیت این شرکت، استفاده از گیاه در قالب قرص‌های جوشان در سفره غذایی خانواده‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره نحوه فناوری شده قرص‌های جوشان تشریح کرد: ما با استفاده از این فناوری می‌توانیم به جای اینکه گیاهان خوراکی را طی فرایندهای فیزیکی از جمله گرم کردن، جوشیدن و  دم کردن مورد استفاده قرار دهیم؛ با فناوری جدید و عدم استفاده از عصاره و اسانس گیاهانی که دارای خاصیت هستند را مورد مصرف قرار دهیم.

مدیر شرکت بهارنوش با بیان اینکه در این طرح که سعی کردیم به سمت شکل شیمیایی و دارویی گیاهان ورود نشویم و شکل سنتی را  حفظ کنیم؛ ادامه داد: در این شیوه فناوری، گل یا برگ گیاه و حتی میوه را پودر کرده و داخل ترکیب اصلی یا همان بیس (پایه) قرص جوشان می‌کنیم  که قابل استفاده در آب جوش ،آب سرد و حتی لبنیات است.

عطایی با بیان اینکه از تمام گیاهان و حتی میوه‌ها برای تولید این قرص‌ها می‌توانیم استفاده کنیم، افزود: مصرف این قرص‌ها بیشتر در زمینه لاغری، چاقی، زیبایی، تقویتی و ... است.  هدف استفاده از این تولید داخلی درمان نیست، بلکه پیشگیری صرفا هدف تولید این محصول است که مشابه خارجی و داخلی ندارد.

وی در خصوص  ارتباط این شرکت با صنعت  تصریح کرد: در حال حاضر ما فقط اقدام به تهیه پودر کرده‌ایم و آزمایش‌های لازم را انجام داده و به زودی قرار است در صورت جذب سرمایه گذار به شکل صنعتی به بازار عرضه کنیم.

عطایی  درباره رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی و برپایی نمایشگاه عصر امید گفت: اگر آن چیزی که هدف این رویداد بوده اتفاق بیفتد قطعا برای فناوران و شرکت‌های دانش بنیان  مفید است.

این فناور اردبیلی با تاکید بر اینکه نباید هدف ما از این نمایشگاه‌ها صرفا نمایش و شوآفی باشد، افزود: این امر  برای صاحبان ایده که طرح خود را ثبت نکرده  و در نمایشگاها حضور دارند شاید خوشایند نباشد. شایسته است مسئولان این رویدادها و نمایشگاها فهرستی از اسامی سرمایه‌گذاران را یا در اختیار فناوران، و فهرست فناوران را به سرمایه‌گذاران ارایه دهند تا برپایی این نمایشگاه‌ها مفید واقع شود. دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با پشتیبانی و حرکت‌هایی که در رشد واحدهای فناور داشته ارزشمند است و چنانچه مراکز رشد دانشگاه‌ها به صورت مستقل عمل کنند و زیر نظر مراکز پارک و علم وفناوری نباشد قطعا در طرح پایش نیز موثر است.
گفتگو: شیوا نوری

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1142633 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۲۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی درباره فعالیت این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • لبنان پیشگام اولین اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی در جهان عرب
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان