Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آیا می دانید بسیاری از قطعات در کسب و کار شما جایگزین پلاستیکی دارند؟ چرا کسب و کارهای پیشرو به دنبال جایگزینی قطعات پلاستیکی هستند؟ آیا تا به حال ایده ی تولید قطعه و راه اندازی کسب وکار داشته اید؟ با ما همراه شوید تا پاسخ سوالات را دریافت کنید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بهینه سازان سرافراز خودرو، برای کاهش هزینه ها در کسب و کار خود با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱.قالب پلاستیک چیست؟

در صنعت قالب‌سازی برای تولید قطعات پلاستیکی در شرکت های تولیدی و طراحی آنها نیاز به قالب است.به قالبی که به وسیله ی آن قطعه ی پلاستیکی تولید می شود قالب پلاستیک می گوییم. 
ساخت قالب پلاستیک با استفاده از هر نوع ماده ای نظیر گچ ، چوب ، سیلیکون و ... ممکن است اما به سبب صرفه ی تولید در تیراژهای بالا معمولا از جنس فلزها و آلیاژهای مقاوم به فشار و ضربه مثل فولاد و آهن صورت میگیرد.انتخاب جنس معمولا به بودجه ی قالب سازی مرتبط است. به همین دلیل انتخاب فلزات مقاوم هزینه بیشتری دارد.اما در تولید انبوه این مساله دارای توجیه اقتصادی است. استفاده از مواد اولیه نرم باعث کاهش هزینه می گردد ،اما دوام و مقاومت این نوع قالب ها پایین بوده و در مدت زمان کوتاهی نیاز به قالب های تازه خواهید داشت. 

۲.کاربرد قالب پلاستیک و تزریق پلاستیک در صنایع مختلف

اگر دنیای صنعت و صنعتی شدن را یک پازل تصور کنیم ساخت ماشین بخار را شاید بتوانیم مهمترین قطعه این داستان تلقی کنیم، اما مسلما این قطعه به تنهایی نمی تواند تکمیل کننده تمام ماجرا باشد. تکه های دیگری مانند قالب سازی پلاستیک نیز وجود دارد که اگر نبودند امروز صنعتی هم در کار نبود.
قالب از دو مفهوم تکرار و تولید ساخته شده است. قالب باعث می شود که یک محصول یا یک اتفاق بارها قابل تکرار و تولید باشد. این اتفاق برای اولین بار صنعت را شکل داد و آن را در مسیر دیگری راهنمایی کرد. در ادامه بیشتر در مورد قالب سازی، به خصوص قالب سازی پلاستیک صحبت خواهیم کرد. 

۱.۲ لوازم الکترونیکی

از سرپیچ لامپ گرفته تا قالب مانیتور و کیبورد ، از پوشش پلاستیکی ساخته می شوند. پوشش پلاستیکی در برابر رطوبت، گرد و غبار و سایر تأثیرات خارجی مقاوم است که باعث محافظت از اجزای الکتریکی می شود. همچنین به افزایش دوام و عملکرد بهینه دستگاه های الکترونیکی کمک می کند.

۲.۲ صنعت داروسازی و پزشکی

از زمان ورود قالب پلاستیک، این روش به طور گسترده ای برای اهداف پزشکی، دندانپزشکی و دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. قالب های پلاستیکی سطح بالایی از کیفیت و دقت را ارائه می دهند که موجب افزایش راحتی و سرعت عمل در حوزه پزشکی شده است. اگر در حوزه پزشکی فعالیت می کنید و به دنبال قالب سازی پلاستیک هستید، بدانید که این قالب ها در رنگ ها، اشکال و اندازه های مختلف تولید می شوند و انواع سطل های یک بار مصرف ، سرنگ و ست سرم از این مثال ها هستند. 

۲.۳ نوشیدنی و صنایع غذایی

قالب های پلاستیک ساخته شده ، در خدمات غذایی به عنوان مثال انواع بطری و درب بطری و قوطی نوشیدنی و  خوراکی مانند ماست، کشک و سس، بسته بندی های مختلف ، و سایر عناصر نقش دارند. اما لازم است به این موضوع توجه داشته باشید که قطعاتی که از قالب سازی پلاستیک تولید می شوند باید مورد تایید FDA، بدون BPA و غیره باشند.

۲.۴ قالب سازی پلاستیک در صنعت خودرو سازی

تولیدکنندگان قطعات خودرو، اصلی ترین صنعتی هستند که به قالب سازی پلاستیک احتیاج دارند. قطعا می دانید که درون و بیرون اجزای خودرو از قطعات مختلفی طراحی شده که برخی از آنها نیاز به قالب های پلاستیکی دارند تا با تزریق مواد درون این قالب ها، قطعه بیرون آید و در جای مناسب نصب شود.انواع دستگیره های درب بازکن و شیشه بالابر های برقی و دستی در انواع خودرو و سپر های جلو و عقب که در سالیان گزشته به صورت فلزی تولید می شد هم اکنون مثال هایی از کاربرد قطعات پلاستیکی در صنعت خودرو هستند.

۲.۵ صنعت نور و روشنایی

کاربردهای قالب پلاستیک در تولید انواع لنز چراغ، انواع بدنه و پایه به حدی گسترش یافته که به خوبی و تقریبا به صورت کامل جایگزین قطعات فلزی در پایه ها و بدنه و قطعات شیشه ای در لنز ها و محافظ ها شده است.
یکی از معروف ترین نمونه های آن که همه ی ما تجربه ی آن را داشته ایم، حباب لامپ های ال ای دی منازل و یا لنزهای چراغ های خودرو است که در گذشته ای با استفاده از شیشه ساخته می شد اما اکنون با استفاده از پلاستیک های مقاوم تر از شیشه و بسیار ارزان تر از آن به نام پلی کربنات تولید می گردد.

۳.مزایای قالب سازی پلاستیک و تولید قطعات پلاستیکی ۳.۱ افزایش دقت تولید ۳.۲ افزایش سرعت تولید ۳.۳ کاهش هزینه ی تولید نسبت به سایر روش های تولید  ۳.۴ عملکرد بسیار قوی از لحاظ مقاومت به ضربه و زنگ زدگی نسبت به سایر مواد از قبیل شیشه ، فلز ، سنگ ۳.۵ حذف مراحل میانی تولید مانند پرداخت و رنگ آمیزی و ... ۳.۶ برخورداری از تنوع در استفاده و کاربرد

مشاوره تولید ، استعلام قیمت و ورود به قالب سازی پلاستیک بهینه سازان سرافراز خودرو ، با سابقه ترین شرکت قالب سازی پلاستیک در شرق تهران

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قالب سازی پلاستیک پلاستيك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۲۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حمید سوری، استاد اپیدمیولوژی و مدرس ارشد بین المللی در این باره به چند نکته مهم اشاره کرده است و این که با وجود پذیرش مضرات احتمالی استفاده از واکسن دلایل مهم استفاده از آنها چه بوده است.

سوری با اشاره به اخبار منتشر شده طی روزهای اخیر درباره واکسن آسترازنکا به همشهری آنلاین می‌گوید: برخی خبرهای مربوط به این واکسن تایید کرده که تزریق آن امکان دارد خون را لخته و موجب کاهش پلاکت‌ها و نهایتا مشکلات قلبی عروقی در دریافت کنندگان واکسن به ویژه افراد زیر ۵۰ سال شده باشد. این اخبار در بین ایرانی‌ها هم دست به دست می‌شود و نگرانی‌هایی را رقم زده است.

او ادامه می‌دهد: شرکت بریتانیایی ‌ـ ‌سوئدی تولیدکننده واکسن با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا و موسسه سرم هند واکسن آسترازنکا را تولید کرد و این واکسن از دسامبر ۲۰۲۰ میلادی در حال انجام تحقیقات بالینی فاز 3 بوده ‌است. آکسفورد-آسترازنکا، به‌صورت 2دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود و دوز دوم هم ۶ تا ۱۲ هفته پس از دوز نخست.

به گفته این اپیدمیولوژیست، اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد عنوان شده و این اثربخشی پس از تزریق دوم به ۸۱ درصد می‌رسد.

عوارض اولیه آسترازنکا

سوری با بیان این که آسترازنکا ایمنی بالایی داشته و اثرات جانبی آن مانند درد محل تزریق، سردرد و تهوع، ناچیز است که عموماً طی یک تا چند روز، رفع می‌شوند، ادامه می‌دهد: با این وجود، اثرات جانبی نادر از جمله آنافیلاکسی هم به‌ندرت مشاهده شده‌ است. در موارد بسیار نادر، ایجاد لخته خون (ترومبوز) نیز به میزان یک مورد در هر 100هزار تزریق، مشاهده شده ‌است. در مارس ۲۰۲۱ گزارش شد که در بین ۳۴ میلیون تزریق در سراسر اتحادیه اروپا و بریتانیا ۳۷ مورد لختگی خون خطرناک ناشی از تزریق این واکسن در استفاده‌کننده‌ها روی داده‌ است.

واکسن‌هایی که در کشورمان برای مقابله با کروناویروس جدید استفاده کردیم را هم پایش نکرده‌ایم و کارآزمایی‌های انجام شده حتی برای واکسن‌هایی که در داخل کشور تولید شد، تکمیل نشد

او تاکید می‌کند: آسترازنکا از جمله اولین واکسن‌های تولید شده علیه کووید ۱۹ بود که در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد. حالا کار در بریتانیا به دادگاه کشیده شده و برخی برای این عوارض ادعای غرامت کرده‌اند. جنجال مطبوعاتی نیز به بزرگنمایی مسئله کمک کرده است. اما سؤال اینجاست که آیا این واکسن نسبت به سایر واکسن‌های کرونا، بدتر و دارای عوارض بیشتری بوده است؟

اضطراب ایجاد نکنیم

سوری با بیان این که در کارآزمایی‌های بالینی واکسن‌ها دو عامل اصلی شامل میزان اثربخشی و ایمنی اهمیت بیشتری دارد، عنوان می‌کند: مطالعات متعدد، واکسن فوق را هم از نظر اثربخشی و هم ایمنی از جمله واکسن‌های خوب دسته‌بندی کرده‌اند. از گزارش‌های ارائه شده هم مشخص شده که این عارضه لخته با افت پلاکت، در استفاده‌کنندگان این واکسن بسیار نادر و کلا ۱۸ مرگ از میان ۲۵ میلیون واکسینه‌شده ثابت شده است که به نسبت سایر واکسن‌ها به ویژه در شرایط اضطراری پاندمی وضعیت بدتری را نشان نمی‌دهد. به همین دلیل باید به تعارض منافع و رقابت‌های تجاری شرکت‌های بین‌المللی تولید واکسن توجه داشت و نباید نگرانی و اضطراب نادرست در بین کسانی که از این واکسن تزریق کرده‌اند ایجاد کرد.

او درباره تزریق این واکسن در ایران هم توضیح می‌دهد: در همان زمان اوج پاندمی و با شروع واکسیناسیون در ایران، استفاده از آسترازنکا برای افراد زیر ۵۰سال که بیشترین گروه آسیب‌پذیر از این عارضه بودند محدود و حتی ممنوع شد، به همین دلیل نگرانی زیادی برای مردم کشورمان وجود ندارد. به لحاظ علمی هم باید توجه داشت که هیچ مداخله بیولوژیک، شیمیایی و غیرایمنی صددرصدی ندارد و حتی آب هم در شرایط خاصی می‌تواند فرد را مسموم کند. مهم مقایسه اثر مفید و ضرر یا تفسیر درست از سود و زیان استفاده از هر مداخله پزشکی و بهداشتی از جمله استفاده از واکسن‌هاست. این میزان عوارض ناچیز نمی‌تواند دلیلی برای رد آن یا شکایت علیه آن باشد.

بیشتر بخوانید

واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ واکسن‌های دیگر هم پایش نشدند

مدرس ارشد بین المللی به تنوع واکسن‌های ترزیق شده در کشور هم اشاره می‌کند و می‌گوید: البته ما واکسن‌هایی که در کشورمان برای مقابله با کروناویروس جدید استفاده کردیم را هم پایش نکرده‌ایم و کارآزمایی‌های انجام شده حتی برای واکسن‌هایی که در داخل کشور تولید شد، تکمیل نشد. فازهای ۴ و ۵ کارآزمایی‌ها هم یا انجام و یا گزارش نشدند. چه بسا میزان شکست واکسن یا عدم ایمنی و عوارض جانبی آنها بسیار بیشتر از آسترازنکا باشد، لذا قضاوت ما از عوارض ناشی از اغلب واکسن‌ها از روی جهل است و نمی‌توان گفت مثلا آسترازنکا در مقایسه با واکسن‌های مصرف شده یا تولید شده داخلی بهتر یا بدتر است. ضمن آن که باید توجه داشت که استفاده از واکسن در شرایط اضطرار بوده و چرخه کامل تولید واکسن نه برای آسترازنکا و نه واکسن مشابه دیگر طی نشده است.
درست مقایسه کنیم

این استاد اپیدمیولوژی به چند نکته درباره عوارض واکسن آسترازنکا هم اشاره و عنوان می‌کند: اول این که وجود و گزارش عارضه لخته شدن خون در استفاده‌کنندگان از واکسن آسترازنکا نمی‌تواند دلیلی برای ترجیح استفاده از سایر واکسن‌های باشد. دوم آنکه معمولا در شرایط اضطراری چون چرخه و فازهای کارآزمایی‌های بالینی واکسن کامل انجام نمی‌شود، ممکن است عوارض پیش‌بینی نشده بیشتری نسبت به موارد مشابه عادی مشاهده شود.

وجود و گزارش عارضه لخته شدن خون در استفاده‌کنندگان از واکسن آسترازنکا نمی‌تواند دلیلی برای ترجیح استفاده از سایر واکسن‌های باشد

او ادامه می‌دهد: نکته سوم در دست نبودن اطلاعات عوارض ناشی از سایر واکسن‌ها به دلیل عدم انجام مطالعات کافی یا در اختیار نبودن یافته‌های مرتبط نمی‌تواند دلیلی بر بهتر بودن آن واکسن‌ها باشد و مقایسه واکسن‌ها باید در شرایط یکسان از نظر مطالعات، پیگیری‌ها و گزارش‌های معتبر علمی همه آنها باشد، چون در غیر اینصورت دچار خطا در استنتاج خواهیم شد.

سوری تاکید می‌کند: در این حوزه اولین اولویت نظام سلامت و دست‌اندرکاران بهداشت و درمان، رعایت اخلاق و حفظ منافع بیماران است و همچنین لزوم ادامه مطالعات مربوط به واکسن‌های تولیدشده و مصرف‌شده علیه کووید ۱۹ در دوران حاد اپیدمی. مساله دارای اهمیت این که پذیرش مضرات احتمالی استفاده از واکسن، منطقی‌تر و علمی‌تر از قبول مرگ‌های روزانه چندصد نفری مردم در آن شرایط بوده است.

کد خبر 849163 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا واکسن آسترازنکا خبر مهم واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • (ویدئو) قانون کاهش تولید کیسه‌های پلاستیکی